طرز تهیه استانبولی از خوردنش سیر نمی شوید
دمیگوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت میتوانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.
دمیگوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت میتوانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.
مواد لازم برای تهیه استانبولی:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا گوجهها را شسته و رنده کنید یا در مخلوطکن پوره کنید.برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجهفرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .
۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیبزمینیهای نگینیشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.
۴. میتوانید از سیبزمینی و بادمجان نگینیشده هم در این ترکیب استفاده کنید.