کانون های مساجد بستری برای توسعه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی

ایسنا/کردستان معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با اشاره به ظرفیت‌های کانون‌های مساجد گفت:  کانون‌های مساجد بستری برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هستند. 


مهدی رمضانی، امروز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» از برنامه های غنی‌سازی اوقات فراغت کانون های مساجد کردستان اظهار کرد: مسجد کانون نشاط، امید، سازندگی و بالندگی است.


وی، با تاکید بر بالا بردن جذابیت های فرهنگی، اجتماعی در مساجد و اهمیت توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری در راستای جذب کودکان و نوجوانان به مساجد، افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد بستری برای ایجاد و تقویت فعالیت های اجتماعی و فرهنگی هستند.


معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اهمیت توجه به زیربنای فرهنگی عقیدتی کودکان و نوجوانان به عنوان آینده سازان کشور عنوان کرد: ساخته شدن این زیربنای فکری در مسجد باعث می شود فرزندان ما در آینده انسان‌های موفقی باشند و در آینده منشاء اثر خواهند بود. 


رمضانی همچنین به توسعه فعالیتهای اوقات فراغت اشاره کرد و افزود: اکران فیلم های سینمایی در مساجد، بالا بردن ظرفیت های مهارت آموزی فنی و حرفه ای، بهره گیری از ظرفیت های فضاهای فرهنگی و ورزشی استان برای خدمات دهی به بچه های مسجد از مهمترین اقدامات ستاد کانون های مساجد برای بالا بردن ظرفیت های فرهنگی در مساجد است.


مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان نیز در ابتدای این مراسم اظهار کرد: طرح اوقات فراغت کانون های مساجد با هدف اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری با محوریت مساجد با شعار « مسجد، کانون نشاط» اجرا می شود.


بهزاد کیامهر، با بیان اینکه این طرح از ابتدای تابستان آغاز می شود، ادامه داد: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.


وی اضافه کرد: طرح قرآنی “مدهامتان”، جشنواره طراحی پوستر، رویداد ملی رویش، طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» از جمله برنامه ها و طرح های در دست اجرای غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد سراسر کشور است.


مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کردستان بر ضرورت استفاده از ظرفیت مدارس جوار مساجد برای برگزاری کلاس های اوقات فراغت اشاره و یادآوری کرد: از مهم‌ترین اولویت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می‌توان به شناخت نیازها، برنامه‌ریزی دقیق برای بهینه‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با چشم‌انداز تربیت نیروی مسجدی، برنامه‌ریزی برای جذب و گرایش هرچه بیشتر آن‌ها به مسجد و فعالیت‌های مسجدی است.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
لینک مطالب دیگربهترین مشاورین کسب و کار چه ویژگیهایی دارند

مطالب مرتبط