امضای قرارداد همکاری میان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و مراکز

ایسنا/آذربایجان شرقی طی آیینی قرارداد همکاری آموزشی میان سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و مراکز دانشگاه پیام‌نور در شهرستان‌های مراغه، هشترود و بناب امضا شد.


معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی در این مراسم با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های مختلف پژوهشی، فرهنگی، تجاری‌سازی، پزشکی و آموزشی گفت: مراکز آموزشی جهاددانشگاهی بسته کاملی از تمام آموزش‌ها هستند.


اکبر شوقی ادامه داد در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستان‌های میانه و مرند نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند. در دفاتر جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های هنراسلامی تبریز و صنعتی سهند نیز آموزش‌های ما ارائه می‌شوند و با امضای تفاهم نامه با دانشگاه پیام نور استان به زودی در مراکز این دانشگاه در شهرستانها نیز حضور خواهیم داشت.


وی همچنین از آغاز ارائه مشاوره و هدایت شغلی همراه با تهیه طرح کسب و کار برای کارآفرینان توسط دفتر کسب و کار این سازمان خبر داد و گفت: پس از انجام هدایت شغلی، راه‌های اخذ مجوز مشاغل خانگی طی شده و در نهایت کارآفرینان جهت دریافت تسهیلات به بانک های استان معرفی می‌شوند. 


وی با بیان اینکه آموزش‌های ما در گروه‌های هفتگانه زبان‌های خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه می‌شود، گفت: اعتبار گواهی‌های دوره های آموزشی جهاددانشگاهی بالا بوده و به واسطه این گواهی‌ها حتی می‌توان تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی نیز دریافت کرد.


معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی همچنین به فعالیت‌های این سازمان در زمینه های پزشکی و درمانی نیز اشاره کرد و گفت: مرکز درمان ناباروری و مرکز پزشکی متشکل از مجموعه‌ای از فعالیت‌ها از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، طب کار، نمایندگی بانک خون بند ناف و کلینیک درمان زخم از جمله مراکز ارائه دهنده خدمات در استان هستند که با توجه به ارائه خدمات در این مراکز با تعرفه دولتی در صورت تمایل کمیته امداد می‌توانیم خدمات ویژه ای را به مددجویان تحت پوشش این مجموعه ارائه دهیم.


وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های مرکز آزمون جهاددانشگاهی گفت: آزمون های مهم کشور فقط توسط سازمان سنجش و جهاددانشگاهی اجرا می شود و آزمون آینده دستگاه‌های اجرایی کشور نیز توسط جهاددانشگاهی اجرا خواهد شد.


معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی نیز دراین جلسه گفت: خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و بازار کار و مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا) در مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعال بوده و نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه و جهاد تبیین ایفا می ‌کنند. نظرسنجی‌های ایسپا به عنوان معتبرترین نظرسنجی در سطح کشور شناخته شده و اعتبار آن در انتخابات‌ مختلف ثابت شده است.


خسرو کنعانی افزود: همچنین برنامه‌هایی مانند مسابقات مناظرات دانشجویی، دفاع سه دقیقه از پایان نامه و … با مشارکت دانشگاه های استان توسط این معاونت اجرا می‌شود.


وی با اشاره به فعالیت سازمان دانشجویان در جهاددانشگاهی استان، گفت: سازمان دانشجویان فضایی برای تعامل دانشجویان و توسعه فعالیت‌های دانشجویی بوده و آمادگی داریم فعالیت‌های این سازمان را در تمامی دانشگاه‌ها توسعه دهیم.


توحید لطفی، سرپرست معاونت تجاری سازی سازمان نیز به توانمندهای سازمان در حوزه های فناوری های نوین و انرژی های نو اشاره کرد و گفت: مرکز فناوری جهاددانشگاهی استان توانایی اجرای نیروگاه‌های خورشیدی و هیبریدی در ابعاد مختلف را در راستای رفع مشکلات ناترازی انرژی برای ارگان ها و مجموعه‌های مختلف دارد. همچنین در صورت درخواست دانشگاه ها می توانیم برای اساتید و دانشجویان دوره های آموزشی لازم در زمینه انرژی‌ها نو را برگزار کنیم.


روسای مراکز دانشگاه پیام نور در شهرستان‌های مراغه، هشترود و بناب نیز در این جلسه لزوم استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در دانشگاه پیام نور تاکید کردند. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
لینک مطالب دیگر شبنم نظیف

مطالب مرتبط